Следва

Вики Бекъм + Reebok = Неочаквано добра модна комбинация

Едуард Енинфул представи първия си брой за Vogue: Кой какво облече?

Куп звезди уважиха голямото събитие за новия главен редактор на британското издание на модната библия.

All fashion преди 6 години

На лъскава вечеря Едуард Енинфул представи първия брой на списание Vogue под свое ръководство.

Корицата на броя краси модела Адуа Абоа, а изданието носи гръмкото име Grat Britain и представя едни от най-важните британци в модната индустрия и не само.

За да похвалят Еднинфул, който наследи поста от емблематичната Александра Шулман, дойдоха имена като Кейт Мос, Алекса Чънг и други.

Кой какво облече за бляскавото събитие вижте в галерията горе>>>

More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 11 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".