Pirelli с 45-то издание на емблематичния си календар!

Pirelli с 45-то издание на емблематичния си календар!

null

От Pirelli запазват наскоро зародилата се традиция, а именно да увековечават в календарите си изявени в професионалните си среди жени, а не просто изкусителки, какъвто бе маниерът от 1963-та допреди три години.

Припомняме, че колекционерското издание за 2016-та включва имената на Йоко Оно, Серина Уилямс и Пати Смит, а миналогодишното възхвалява красотата на жените на над 40-годишна възраст и по-конкретно различното й тълкувание.

С отбелязването на 45-ото издание празнуваме още една стъпка в развитието към по-добро, а именно вторият all black проект на Pirelli от началото на съществуването му (първият излиза през 1987-ма, начело с Наоми Кембъл).

Стайлингът, както и самите костюми са дело на главния редактор на британския Vogue Едуард Еннинфул, а с фотографията се заема самият Тим Уолкър. Календарът преразглежда романа на Луис Карол "Алиса в Страната на чудесата" в серия от великолепни кадри, постигнати освен с помощта на разпознаваемия Уолкър маниер, но и още чрез участието на "великани", както и някои нови лица от кино, музикалната и модна индустрия.

В каста попадат Наоми Кембъл, Упи Голдбърг, Саша Лейн, Дъки Топ, Адуа Абуа, но и още много други, всички от които, разглеждаме в галерията горе>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia