Следва

Dolce & Gabbana: Alta Moda-та на модата!

Dare U: Show me your...

So you like what you see?

Fashion преди 6 години

Колкото повече, толкова повече.... - изказване, до болка познато, старо колкото света и използвано във всеки един аспект. Като започнем от изкуство и стигаме чак до алкохола, да речем. Не, че намекваме нещо, де, едва вторник е.

Няма нищо по-секси от черна дълга дантела, а какво по-хубаво от това да я изкараме от спалнята и да я разходим по улиците...

Нека оставим задните мисли настрана обаче и насочим пълното си внимание към модната индустрия, по-конкректно екстравагантната визия и в частност - прозрачните и полупрозрачни материи, рокли и топове. Надали има някой, изпуснал така нашумелия в последно време тренд. Било в социалните мрежи, по градските улици или вечерните заведения. Много е секси, не го отричаме, но винаги има едно голямо НО, и едно не по-малко ОБАЧЕ, и вечното ДАЛИ, които седят на хоризонта и задават неудобните въпроси - кога, къде и как е подходящо да "прозираме"?

Съществуват едни правила за етикет и протокол, важащи и за облеклото, които сме длъжни да спазваме, колкото и да не ни се ще /понякога/.

I am bringing sexy back с огнени бродерии.


Събрахме се цялата Редакция около правоъгълната маса, кръстосахме крак връз крак, обсъдихме и отсъдихме: Sheer визиите биха могли да паснат на всеки повод. Разбира се, тук изключваме строго официалните събития и офис облекла, но те са друго нещо. Има страхотни аутфити, които по деликатен начин загатват see through вълната и ние сме влюбени в тях!

Представяме някои от фаворитите, съпроводени от очевиден, затова и кратък, мотив!


Дъла черна пола, загатваща дълги секси крака...

Петролените цветове са all time favourtire дори и при see trought топове...

More is less and less is more - достатъчно казано...

А сега питаме вас смятате ли че прозрачната визия е подходяща за ежедневието или е хубаво да я запазим за "по-така" поводи?

Анкета

Прозрачната визия е подходяща за?

More Fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.