Следва

Resort 2018: Isabel Marant

Fendi x Mytheresa

Дългоочакваната дебютна колекция на Fendi за Mytheresa е в продажба от днес.

All fashion преди 6 години

Немският онлайн бутик често си колаборира с големи дизайнерски имена, но това е първият а съвместен проект с луксозната италианска къща.

Капсулната колекция включва 14 елемента в лимитиран брой от есенно-зимната колекция на Fendi за 2017-та, но преразгледани изцяло в бонбонени розови тонове за Mytheresa, откъдето и единствено могат да бъдат закупени.

Като част от промотирането на колекцията екипът създава и кратък моден филм, чието действие се развива по улиците на Ню Йорк.

А обемните пуловери, момичешки рокли, слънчеви очила и чанта в два размера са само част от предложенията, всички от които разглеждаме в галерията горе>>>.

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.