Следва

От архива - С Москвич и Лада на море

И все пак - Леген или басейн с хладка вода

Ако кризата те е ударила и ще спестяваш откъм летни почивки, значи имаш две решения. В големия пуст град - или на...

All About Life преди 14 години

Ако кризата те е ударила и ще спестяваш откъм летни почивки, значи имаш две решения. В големия пуст град - или на балкона с шапка от вестник, домашно приготвени сандвичета и леген с хладка вода за разхлада. Или на градския басейн с интересно четиво и минерална вода 1,5 л.

На балкона е лесно. Изваждаш удобен стол, тип шезлонг. Пълниш леген с приятна вода. Правиш лимонада и нещо леко за хапване и - бум!, плажът е готов. Чисто и подредено, на разположение имаш всичко необходимо - все пак си си вкъщи. А и време не губиш в предвижване. Наплискваш раменете, гърдите и гърба с водата от легена, краката потапяш, когато стане твърде горещо, и почиваш. Заслужено!

В плажа на балкона има единствено плюсове, единият от тях е, че не ти трябват перфектни крака, за да си сложиш новия си бански. И най-после удобно място да разтвориш жълтия вестник. Какво пък, няма нищо лошо да си любопитен.

Или пък на басейн, та всички да те видят. Малко сред хора не е лошо.

Последните останали в града през отпускарския сезон са нащрек за хубав тен и добри възможности за срещи от общ вид. Общата любов към водата и слънцето, и споделената липса на дълги почивки може да се превърне в перспективно запознанство с някоя сродна душа.

Така че бяла шапка с голяма периферия и към градския плаж.

 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.