Следва

Lancel за горещия град

„PACHA MODEL AWARDS”

Трета седмица, Ибиза, Испания, „PACHA MODEL AWARDS” е в разгара си с две нови попълнения сред финалистките - топ моделите на „Визаж” Виктория Джумпарова и Надин Хайдар плениха журито...
 

All fashion преди 14 години

Трета седмица, Ибиза, Испания, „PACHA MODEL AWARDS” е в разгара си с две нови попълнения сред финалистките - топ моделите на „Визаж” Виктория Джумпарова и Надин Хайдар плениха журито.

Така девойките, които ще представят страната ни на финала септември месец стават седем.
23-годишната моделка на МА „Визаж” Виктория Джумпарова е вече 10 години на модния подиум, като за гърба си има рекламни кампании на „Qwiat” и на Вергиния Здравкова, както и участие в клипа на песента „Stop! Dimentica” на Тициано Феро.

Надин Хайдар е откритие на агенция „Визаж” от конкурса "Visages models 2005". Екзотичната моделка е представяла страната ни на престижния международен конкурс на Karin models през 2007 г. Надин е снимала сесии за Cosmopolitan, Grazia, MAXIM, Анна клуб и Жената днес, а през март се снима в клипа на Тома - "Няма място в теб".
Следващата седмица участие в конкурса „PACHA MODEL AWARDS” ще вземат моделите на МА „Визаж” Венета Вълчева, Християна Вучева и Мина Велева.
 

More from View Sofia

More All fashion