Следва

Топ 10 plastic българки: Най-неуспешно коригираните!

Бебе #2 за Джон Леджънд и Криси Тайгън

Звездната двойка ще става родители отново!

Celebrities преди 6 години

И бъдещата мама обяви новината по възможно най-сладкия начин. Криси публикува умилително видео в социалните мрежи.

На краткото клипче първородната дъщеря на модела и Джон Леджънд - Луна, се гушка в майка си, а тя я пита "Какво има там?". Малката красавица игриво казва "Биби", а Криси потвърждава: "Дааа, бебе!".

Написаното под видеото е не по-малко забавно, типично в стил хумора на Тайгън - "На Джон е!".

 

it's john's!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Любопитното е, че през изминалите няколко седмици пищният модел е снимана на няколко пъти от папараци. На кадрите се вижда как Криси се опитва да прикрие коремчето си с дълги, широки палта, но пък това по необясними причини не предизвика слухове за втора бременност.Джон Леджънд и Криси Тайгън станаха родители за първи път на 14 април 2016-та, а дъщеря им Луна е зачената чрез ин-витро процедура, тъй като двойката близо пет години се бореше с безплодие. Още тогава моделът издаде, че със съпруга й са избрали пола на първородното си дете и още тогава загатнаха, че са запазили мъжки ембрион "за по-нататък". Дали пък второто дете на една от любимите ни звездни двойки няма да е момченце?


 

More Celebrities

Gone for good: защо Шанън Дохърти се разведе със съпруга си ден преди смъртта

Celebrities преди 7 часа

Шанън Дохърти, която си отиде преди дни на 53 годишна възраст, се е развела със съпруга си Кърт Исваринко точно ден преди кончината си. Актрисата подписва бракоразводният документ на 12 юли, а бившият й съпруг Кърт Исваринко слага подписа си на 13 юли - денят, в който звездата от Бевърли Хилс 90210 напусна този свят.