Следва

Джулия Стайлс стана мама!

Кой спечели серия за къдрици от L'Oréal Professionnel

Да видим кой ще се глези...

All About Life преди 6 години

Миналата седмица стартирахме поредната игра с подаръци, насочена този път към всички къдрокоски. Тя даде възможност на една от вас да спечели професионална поддържаща серия за къдрици от L'Oréal Professionnel, включваща шампоан и маска за коса от серията Serie Expert Curl Contour.

Получихме купища красиви снимки, както на вашите къдрици, така и на такива на скъпи за вас жени - майки, приятелки, любими, а днес е моментът да обявим щастливата победителка.

Честито на Камелия Пеева с имейл адрес [email protected]!


П.С.За получаване на наградата, моля, пишете на e-mail: [email protected]. А за останалите, гответе се, следващата ни игра стартира съвсем скоро!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.