Следва

Петъчен БЛИЦ: Из дълбините на Черно море с Г. Миловска

Дизайн за вдъхновение: Ар Нуво в Ню Йорк

Петъчна порция изкуство и дизайн.

 

All About Life преди 6 години

Проектиран от ODA Architecture, новият ни 18 000 m2 любимец изцяло ни кани, удобно, поне за миг, имагинерно да се настаним в този дом на модерното Ар Нуво.

А 2 000 неотворени бутилки кокетно чакат да бъдат изпити във винарската изба на този пентхаус. Хипнотизиращата пък гледка през стъклените прозорците, от пода до тавана, ще бъде вашата ежедневна жива картина. Стилистично допълващото се или пък различващо множество на уникалните модернистични скулптури, изработени от различни материали, декоративно трансформират тази крепост в прекрасна еклектична склуптурна градина. Потопете се в 12- те бани и сладко се наспете в 6- те спални.

Експанзивната цветна колекция на картини, окачени по стените, ще ви вдъхне безкрайна фантазия за цял живот. Надежда и мечти.

Повече естетични и емоционално докосващи сърцето, кадри - в галерията горе>>>


Ар Нуво е стил в архитектурата, изящните и приложни изкуства, който е най-разпространен през последната декада на XIX и началото на XX век. А името на това артистично движение идва от парижка галерия, наречена Maison de l'Art Nouveau, собственост на Зигфрид Бинг.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.