Моден ексхибиционизъм: Джинсите на сезона

Моден ексхибиционизъм: Джинсите на сезона

When in doubt wear denim!

Ако трябва да посочим една конкретна дреха, константа в гардероба на всяка от нас, която неуморно носим ден след ден и още по-неуморно купуваме сезон след сезон, то това, естествено, са джинсите.

В призванието си на go-to елемент за всеки сезон и почти всеки повод, смеем да твърдим, че джинсите изглеждат зашеметяващо добре, както в комбинация с кецове и кашмирено поло в мързеливата зимна сутрин, така и съчетани с извисяващ се 10-сантиметров ток и овърсайзд копринен блейзър за среща след работа...

В този ред на мисли, днес се впускаме в една от любимите рубрики "моден ексхибиционизъм'', за да погледнем отблизо част от по-добрите джинси на сезон Есен/Зима 2017-та, а те, запечатани през нашия обектив и в любопитни и полезни подробности, изглеждат така:

1.Miss Sixty от Totally Erected Store, от 245 лв. на 196 лв., в наситен индиго нюанс, моделът идва още с висока талия и широко разкроени крачоли.

2.Weekend Max Mara от Shop MDL 290 лв., стандартен, но незаменим скини модел от еластичен, обгръщащ извивките деним и комплиментираща фигурата висока талия. 

3.Мiss Sixty от Totally Erected Store, от 275 лв. на 165 лв., още един скини дизайн, който обаче тук е преразгледан в по-светъл тон и тежък, неразтеглив деним.

4.Мiss Sixty от Totally Erected Store, от 315 лв. на 221 лв., на светлите джинси също следва да им се отреди централно място в гардероба.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.