Следва

Frozen

Щрак, fashion, на портрет: Чарлийз Терон

I'll tell you a secret...

All fashion преди 4 години

About диаманта, роден в Южна Африка, about актрисата, олицетворяваща женската елегантност и гламур.

За електричната и безупречната мадама, спечелила Оскар за най-добра женска роля в Monster. За изящно изиграната роля в една от най-епичните приказки на братя Грим - "Снежанка и ловецът", интерпретирана във филм с леки, в заглавието и самото действие на приказката, корекции.

Жената, отразяваща в четири реклами енигматичния мирис на иконичния парфюм J'adore на Dior и чаровната магьосница, обладала всички биещи сърца на тази малка, но сладка планета Земя.

Дами и господа, вашата, и нашата, Atomic Blonde - Чарлийз Терон, днес специално визирана през модното ни микроскопско око /удовлетворяващо общото мнение/ е поредната "жертва" на авторската ни фешън "хейт" критика.

Разчупваме модното огледало, рефлектиращо всички fashion mistakes на Терон в галерията горе>>> 

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.