Следва

"НА РЪБА НА СВЕТА" - ТОМАС ПИНЧЪН

Снимай празниците на воля с цели 4 камери с Huawei Mate 10 Lite

След като превърна Huawei Mate 10 Pro в модерен аксесоар за социално активните хора, следващата стъпка на бранда е да разшири портфолиото с по-достъпен вариант - Huawei Mate 10 lite. Още от утре – 29.11.2017 г. - олекотената версия е в магазините на VIVACOM и очаква своите нови притежатели.

Viva 4 U преди 6 години

Huawei Mate 10 lite впечатлява със своя 5,9-инчовият IPS FullFiew дисплей, с високо съотношение на екрана към тялото, и удобния за захващане формат 18:9, както и с наличието на 4 камери. Това е първият модел на компанията с двойна селфи камера, с резолюция на двата сензора съответно 13MP и 2MP. Вторият сензор тук не е монохромен, а RGB, и има за цел да улавя дълбочината на полето за създаване на страхотен боке ефект на хардуерно ниво. Налице е още тонираща селфи светкавица, с голям обхват от 120 градуса, която осветява не само лицето, а и раменете, деколтето и над главата, като същевременно подава различна светлина в различните точки, за да се постиге по-меко и естествено селфи. Осветяването тип „Пеперуда“, познато от студийната фотография, пък прави чертите на лицето по-подчертани и изразителни. Налице са още множество филтри и стикери, с които да придадете по-забавен щрих към споделените си преживявания. Поддържа се и селфи с жест от метър и половина.
Основната камера също е двойна, с резолюция 16MP+2MP и поддържа движещи се снимки – малки 2-секундни видеа, както и промяна на фокуса след заснемането.

Моделът работи с 8-ядрен процесор Kirin 659, 4 GB RAM и 64 GB ROM памет, разширяема чрез microSD слот.

Huawei Mate 10 lite е първият с толкова тънки рамки в своя ценови клас, а изчистеният му с изразена симетрия дизайн се допълва от стилен металния корпус.

В магазините на VIVACOM моделът ще е наличен в елегантен черен цвят, а почитателите на златните тонове скоро ще могат да го намерят и в такъв вариант. Huawei Mate 10 lite ще се предлага на цена от 17,90 лв. на месец в комбинация с план Smart U.
 

More Viva 4 U