Следва

„Áга“ на Милко Лазаров ще закрие официалната основна програма на БЕРЛИНАЛЕ 2018 и ще открие 22-ия СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ

Какво не знаем за Samsung Galaxy A8?

Samsung Galaxy A8, който беше представен от производителя преди по-малко от месец, ще е в магазините на VIVACOM още в края на тази седмица...

Viva 4 U преди 6 години

Потребителите вече имаха възможност да се запознаят с основните характеристики на модела като внушителният 5.6” дисплей и двойната предна камера (16+8MP), допълнена от 16MP основна камера.

Какво обаче не знаем за Samsung Galaxy A8?

Моделът не е наследник на никой от познатите до момента телефони от серията А. Със своя изтънчен дизайн от метал и стъкло той се доближава повече до премиум линията Galaxy S. Затова спомага и иновативният Infinity дисплей, който освен с размера си се отличава и с перфектно Full HD+ Super AMOLED качество на картината. Друга характеристика, която го доближава до S8, е пръстовият отпечатък на гърба на устройството.

Новият телефон впечатлява с подобрена камера и разнообразни възможности за снимане. Двойната предна камера е новост за серията А, а конкретно при този модел предлага и множество нови ефекти като портретни снимки на разфокусиран фон (т.н. ефект „боке“).

Характеристиките на Samsung Galaxy A8 се допълват от мощен осем-ядрен процесор (2 x 1.6 GHz + 6 x 1.6 GHz) и сертификат IP68 за защита от прах и вода.

Съчетавайки елегантния външен вид на високия клас телефони и ефективната работа на моделите от серията А, Samsung Galaxy A8 идва на достъпната цена от 26.90 лв. на месец с план Smart U от на VIVACOM.
 

More Viva 4 U