Следва

Коко Роша е бременна с второ!

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Доналд Тръмп - Вечеря за Шампиони

Явно отношението на Тръмп: "от всичко по много" се изявява и в храната. Президентът изживява и демонстрира “американската мечта” дори в избора си на храна, а и в количеството й също. Вечерното любимо меню на Тръмп се състои от 2 биг мак-а и 2 филе-о-фиш сандвича + шоколадов шейк. Това се равнява на скромните 2672 калории, и то само, ако шейкът е малък. Под секрет ви казваме, че дневният препоръчителен пример за човек на неговата възраст (71-години) е 2000 калории. Нямаме какво да добавим освен, well done, Mr. President.

Японското БДЖ

Из интернет пространството плъзна новина, че японският железопътен транспорт се е извинил публично на граждните, не за друго, а защото влакът е тръгнал с 20 секунди по-рано от предвиденото. Иначе казано - не в 9.44.40am по план, ами в 9.44.20am. Новината е публикувана в Metropolitan Intercity Railway website, където се съобщава, че не се съобразили времето за отпътуване и поднасят своите искрени извинения на засегнатите пътници. Евала, Япония! Meanwhile нашето БДЖ закъснява с 2 часа и за капак на всичко вместо извинения получаваме сърдит кондуктор. No offence.

Селена Гомес and the cowgirl

По принцип сме големи фенове на стила на Селена, а и на нея самата като цяло. Щастливи сме, че е жива и здрава, и влюбена и доволна от живота, но пък не сме щастливи с избора и на облекло за Fashion Awards 2017. Не сме много сигурни кое най-много ни бърка в очите - моделът на роклята, цветът й или комбинацията с тези ботушки, а може би и всичко накуп. С цялото НИ уважение към певицата, наподобява леко на....ами... Краварка. Sorry, not sorry, Selena.

Бланка Бланко - новата Снежанка

Казват, че щом стане дума за креативност, тя е сред първите в списъка, но how much is too much питаме ние. Няма нищо лошо в малко лудост и екстравагантност, но за нас границата спира преди точно преди: голото ти тяло под в ролята на коледна елха на плажа в Малибу. Кому е нужно питаме ние? Не и на нас със сигурност, а не смятаме, че и на нея й е.

 

 

More All fashion