Топ 50 на най-красивите българи за 2017-та година

Топ 50 на най-красивите българи за 2017-та година

Mirror, mirror on the wall who's the prettiest of them all?!?!

Дойде и дългоочакваният момент в края на годината. Последните мигове на 2017-та и традиционната ни класация с най-красивите българи за изминалите 365 дни.

- Красив (традиционно значение) - Който доставя наслада на погледа, на слуха; приятен, хармоничен.

- Красив (View Sofia значение) - Който служи за пример, постигнал целите си, доставя наслада на погледа и слуха.

Ние, в Редакцията, не само вярваме, а знаем, че красотата е нещо, което идва отвътре. Съставните й елементи са: доброта, амбиция, талант, душа и позитивизъм, които се проектират върху външната обвивка. Затова и нашата класация както винаги включва хора, харизми, присъствия и примери, на които искаме да приличаме или поне от които си пожелаваме повече през следваща година.

Сред петдесетте на 2017-та са личности, отдадени на добри каузи, красиви хора с достойнство, смелост, характер, сила за преодоляване и още много и различни качества. 

В галерията горе >>> са избраниците ни за 2017-та, а по традиция призоваваме: pick your favourite сред 25-те най-красиви дами и 25-имата най-харизматични господа в анкетите тук и тук.

Събираме гласовете ви до полунощ на 15-ти януари 2018-та, после идват и традиционните ни интервюта с двамата най-интересни и емблематични българи на годината!


А тук, в списъка с линкове са миналогодишните ни класации:

1. Топ 50 на най-красивите българи за 2012-та година
2. Топ 50 на най-красивите българи за 2013-та година
3. Топ 50 на най-красивите българи за 2014-та година
4. Топ 50 на най-красивите българи за 2015-та година
5. Топ 50 на най-красивите българи за 2016-та година
 

Коментари: 4

тотомото (2017/12/26 / 13:00)
Пуберите от фейсбук групата Скандау Армия се събират да обръщат резултата в полза на Тото!
P
popfolkdevotee (2017/12/21 / 21:44)
Сега сериозно.. от атзи калсация, и персоните в нея идва whiff на щурците и хачо бояджиев.. бригитачолаковщина.. Въобще една истинска такава калсация трябва да включва единствено и само тези, които за толквоа години не се появиха.. тези, които са absconditas оине така можем да си дадем яснота за причините, заради които няма и да ги има
P
popfolkdevotee (2017/12/21 / 21:25)
хубостта на българското бе компрометирана тази година, нямаше медийна клетка или тъкан, която да не изцвуили по повод на избора на мис България.така като гледам и тук я няма Тамара Георгиева ...така се орезилиха всички медии, които профанизираха след избора на Мис България. Въобще не са наясно с това, какво е трансценденто..и защо "на к р а с и в о т о, врагът не е грозното, а "най-красивото.". догодина аз ще избирам Мис България и аз ще оповостявам победилата красота.
сега на финала и аз да си кажа... моите фаворити.. Енджи Касабие и Джино. Бианкалана.. поради каква причина ги няма в калсацията на най-красивите българи? се питам. сега ...и единственият отговор, който ми хрумва е, че те може би не са българи
P
popfolkdevotee (2017/12/21 / 20:13)
Вече спокойно ще можем да твърдим, че българите са красиви.. са красиви хора..Е няма как да не са красиви като хора, щом има класация за най-красивите от тях.. Вече е официално!!! ☻☻☻

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia