Следва

R.I.P Джони Холидей

Топ 50 на най-красивите българи за 2017-та година

Mirror, mirror on the wall who's the prettiest of them all?!?!

Celebrities преди 6 години

Дойде и дългоочакваният момент в края на годината. Последните мигове на 2017-та и традиционната ни класация с най-красивите българи за изминалите 365 дни.

- Красив (традиционно значение) - Който доставя наслада на погледа, на слуха; приятен, хармоничен.

- Красив (View Sofia значение) - Който служи за пример, постигнал целите си, доставя наслада на погледа и слуха.

Ние, в Редакцията, не само вярваме, а знаем, че красотата е нещо, което идва отвътре. Съставните й елементи са: доброта, амбиция, талант, душа и позитивизъм, които се проектират върху външната обвивка. Затова и нашата класация както винаги включва хора, харизми, присъствия и примери, на които искаме да приличаме или поне от които си пожелаваме повече през следваща година.

Сред петдесетте на 2017-та са личности, отдадени на добри каузи, красиви хора с достойнство, смелост, характер, сила за преодоляване и още много и различни качества. 

В галерията горе >>> са избраниците ни за 2017-та, а по традиция призоваваме: pick your favourite сред 25-те най-красиви дами и 25-имата най-харизматични господа в анкетите тук и тук.

Събираме гласовете ви до полунощ на 15-ти януари 2018-та, после идват и традиционните ни интервюта с двамата най-интересни и емблематични българи на годината!


А тук, в списъка с линкове са миналогодишните ни класации:

1. Топ 50 на най-красивите българи за 2012-та година
2. Топ 50 на най-красивите българи за 2013-та година
3. Топ 50 на най-красивите българи за 2014-та година
4. Топ 50 на най-красивите българи за 2015-та година
5. Топ 50 на най-красивите българи за 2016-та година
 

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 3 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.