Седмици в концерти: Полафихме си с Fun Lovin’ Criminals

Седмици в концерти: Полафихме си с Fun Lovin’ Criminals

КоLOCO лудо! Fun Lovin’ Criminals признаха, че ни обичат!
А ние ги обожаваме!

С много Fun, достатъчно Lovin' и в разумни количества Criminals, „Лошите момчета“ от Ню Йорк отново ще стъпят на българската сцена на 17 декември в столичната зала „Универсиада“ около 21 ч., и specially for us дадоха ЕДНО от трите си български интервюта! А този факт ни кара да потреперваме от кеф! Никога не ще им се наситим и ще продължаваме да пеем песните им, защото FUN LOVIN’ CRIMINALS са повече от страхотни и ние сме LOCO по тях! Те са джази, те са фънки, те са куул! Карат те да искаш да пътуваш, да мечтаеш, да крещиш, да искаш да пийнеш, ще те изпотят! С нетърпение чакаме закачливата, танцувална, понякога - меланхолична музика на неостаряващите „Гангстери“ от NYC в еклетричен стил, включващ рок, фънк, блус, джаз и хип хоп, която с хумористично-сатиричните си текстовете обръща внимание на „градските” проблеми, в т.ч. - организираната престъпност, дрогата, насилието, глада, политиката, атаките от 11 септември.

През новата 2018-а год. FLC ще ни подарят своя нов албум „Another Mimosa“. Той ще излезе точно 20 години след създаването на невероятния им втори албум „100% Colombian”, в който са 100-процентовите хитове „Love Unlimited”, „Corean bodega”, „Up On The Hill”. Ще ни се на концерта в неделя да чуем тези, както и други техни жестоки парчета, като „Scooby Snacks”, „Loco” „Big night out”, „The Fun Lovin’ Criminals”, и се надяваме и на нещо в аванс от новата тава!

А знаете ли, че вокалистът на групата, Хюи Морган, като ученик редовно е имал неприятни близки срещи с полицията, заради нрава си на кибритлия!? В даден момент е трябвало да избира между… затвора и казармата. WTF?! Залага, и слава Богу, на второто, заради което, обаче, през 1991 г., в разгара на войната в Ирак, е изпратен в Персийския залив. Определено смятаме, че на света Хюи е по-нужен като музикант, отколкото като войник, затова сме щастливи, че се е върнал жив и здрав, за да започне да излива потенциала си в правилната посока, а в момента се изявявa като водещ в радио шоу. Така че – не пропускайте за нищо на света!

Самите FLC преди броени дни избраха коя българска банда да се качи към 20 ч. преди тях на сцената и да подгрее меломаните. Честта и удоволствието се падна на Боби Косатката, Мартин Евстатиев, Деян Петков и Иво Пифа, или с две думи - DER HUNDS. Една от актуалните, със съвременен саунд, перфектен английски и нестихващо отношение към случващото се около тях в личен и световен план групи, неведнъж е нажежавала музикалната арена на фестивали, като "Цвете за Гошо", ELEVATION, Spirit of Burgas, SOFIA ROCKS, Eurosonic-Noorderslag в Грьонинген, Холандия. И логично набира популярност и много фенове, отличаващи я с конкурсни награди и обичащи я заради спецификата на саунда й и невероятния глас на Косатката, в стил Seattle bands.

По всичко личи, че ни очаква незабравима, яка, страхотна неделна нощ, която АМА НИКАК не е за изпускане! Ако все още нямате билети, можете да потърсите в мрежата на Ивентим и партньорските вериги. Вижте повече за събитието и тук!

А специално за ViewSofia, часове преди голямото шоу, Хюи Морган, Брайън Лейзър и Франк Бенбини ни отговориха на няколко въпроса за едно LOCO-интервю! За Редакцията е чест и удоволствие и сме много развълнувани, че въпреки натоварената си програма, момчетата от Ню Йорк успяха да откраднат от времето си за нас/вас!

VS: Момчета, какви ще станете, когато пораснете?
FLC:
Брайън би искал да стане астронавт, Франк иска да бъде пожарникар, а Хюи се надява някой ден да бъде родео звезда.

VS: Чухме, че Хюи има фирма за събиране на боклук? Вярно ли е? Споделете ни нещо за вас, извън музиката, което не знаем!
FLC:
 Великият чичо на нашия Матео Ди Фонтейн (той е DJ, който е специален гост на някои от европейските им концерти, бел. авт.), е бил собственик на такава фирма в ранните дни на Ню Йорк. Брайън обича операта и балета, Франк е полу-професионален голфър, а на Хюи му се отдава мотивационното комуникиране.

VS: От какво се страхувате днес и какви са вашите мечти?
FLC:
Не се страхуваме от нищо, освен от изгубеното време. А мечтите ни не засягат никого, освен нас и психотерапевтите ни!

VS: Какъв е най-неочакваният жест, който сте получавали от фенове?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.