Следва

Celebrity Baby Boom: Рожбите на 2017-та!

ADIDAS за нас, за вас, за всички!

НЕУСТОИМИ НАМАЛЕНИЯ В ADIDAS

All About Life преди 6 години

София, 19 декември 2017г.

За да отпразнува едни от най-очакваните дни в годината – Коледа и Нова година – аdidas стартира сезонно намаление на спортни и лайфстайл артикули в представителните магазини на марката в страната.
Зарадвайте себе си или близките си с оригинални нови попълнения в гардероба на атрактивна цена. Избрани артикули са с нови намалени до - 30% цени. В представителния магазин ви очакват колекциите на adidas by Stella McCartney, adidas StellaSport, Originals by Porsche Design, лайфстайл решения на adidas Originals и многообразие от спортни артикули на марката.

Относно аdidas

аdidas е глобален създател, производител и маркетолог на спортни обувки, облекло и аксесоари с мисията да бъде водещата спортна марка в света. Марката adidas е част от корпорация, която обхваща марки като Reebok и TaylorMade. С централа в Херцогенаурах, Германия, adidas има повече от 55 000 души по целия свят и генерирани продажби за почти 17 милиарда Евро през 2015 г.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.