Следва

FREYWILLE fairy tale или Коледно с Габриела

adidas laceless mood: Съвършената обвивка

Както природната картина през прозорците, така и нашите визии крият собствен огън зад съвършената си обвивка...

All fashion преди 6 години

Само природата може да обрисува изящната зимна приказка - студена отвън, но носеща уют и топлина. Крещящо ниските температури не само не ни плашат, а сякаш всяка сутрин ни дават енергия за повече динамични преживявания.



Както природната картина през прозорците, така и нашите визии крият собствен огън зад съвършената си обвивка - изискани отвън и бликащи адреналин и заряд отвътре. В на пръв прочит контрастните комбинации, акцентът пада върху най-новия ни обект на обожание - adidas UltraBOOST LACELESS в идеалния розово-бежов тон, който е и център на внимание в петте визии от най-новата ни продукция adidas laceless Mood. 



adidas UltraBOOST LACELESS идва в тази извънредно женствена цветова интерпретация в началото на декември, за да отбележи подобаващо края на сезон 2017. Отбелязвайки всяко тичане и непрестанно променящата се заобикаляща среда, новият нюанс кореспондира прекрасно на динамичното хладно небе. Неутралните тонове на изгрева са определящи за дамския модел, а наситените индиго нюанси на залеза категоризират мъжкото предложение.

Най-напреднали и разчупващи границите технологии водят до създаването на adidas ULTRABOOST LACELESS - обувка, специално проектирана да превърне изживяването от тичането в най-лесното до момента. Като част от култовата гама adidas Running UltraBOOST, силуетът се отличава с иновативната технология PrimeKnit, позволяваща премахването на връзките да се превърне в реалност. A в комбинация със световноизвестната подметка BOOST, бегачите могат да разгърнат целия си потенциал, благодарение на най-минималистичния и стилово фокусиран модел на adidas до момента.

Моделът носи:
Шапка adidas
Спортно горнище adidas
Спортно долнище adidas

Кецове adidas

adidas UltraBOOST LACELESS вече са в магазините на adidas в страната, 389 лева.

Благодарим на UNOde50 за прекрасните бижута, които бляскаво допълват визията ни:
Гривна и пръстен UNOde50.

Фотография: Аелита Спиридонова
Стайлинг: Габриела Желева
Грим: Radiant Professional
Модел: Мира/Ivet Fashion MA

More All fashion