Следва

We Love: Който хапва, зло не мисли

Официално е! Клоуи Кардашян ще става мама!

Сестрата на Ким Кардашян е в очакване на първородния си наследник.

Celebrities преди 6 години

След месеци на спекулации Клоуи Кардашян най-сетне официално призна, че ще става майка за първи път. Риалити звездата публикува умилителен фотос в социалните мрежи, с който потвърди щастливата новина.

На кадъра се вижда вече наедрялото коремче на красавицата, което е обърнато от ръцете на бъдещия татко Тристан.

"Най-голямата ми мечта вече е реалност! Ще имаме бебе! Толкова съм благодарна, развълнувана, нервна, очакваща, щастлива и уплашена, и всичко това в едно", гласи част от написаното от бъдещата мама Клоуи, която не пропусна да благодари и на любимия си.

33-годишната Клоуи Кардашян и половинката й - 26-годишният баскетболист Тристан, са заедно от около година. Това ще е първо дете за по-малката сестра на Ким Кардашян, но второ за спортиста, който има син от предишна връзка.

За момента бъдещите родители не са разкрили пола на наследника си, но се очаква бебето да се появи в началото на 2018-та година.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.