Следва

Pre-fall 2018: Roksanda

Моден ексхибиционизъм: Стартът на годината в покупки!

Колкото повече, толкова повече...

All fashion преди 6 години

Обикновено коледните празници са трудни за преживяване. Поради няколко причини. Едно: твърде много близки на едно място. Две: пределни количества храна. И три: започват намаленията.

Ние, например, се върнахме с по куфар отгоре от коледните пътешествия, защото ангелите ни са слаби, а РАЗПРОДАЖБА дебне отвсякъде. Коя с какво се сдоби в това тъй благодатно годишно време, разглеждаме по-долу>>>

Габриела (на снимката горе)
Палтото Max Mara e планувана и същевременно отлагана във времето покупка, с която най-после възнаградих гардероба си. Великолепен подарък от мен за мен тази Коледа, цветът е разпознаваемият кемъл, а силуетът класически ''халат", но с една идея по-структуриран.

Диана
Януари месец е любимото време от годината, в което да си правя подаръци. Горе-долу всяка седмица имам нова придобивка. Последната е тази прекрасна черна пола на бели точки, която не искам да свалям. Отдавна си мечтаех за такава дължина, та... my dream came true.

Петя
Винаги оставам най-удовлетворена, когато сама избирам коледните си подаръци, та така и този път. Имам силен афинитет към черен лак, а и едва устоях на модела. Сатенените панделки добавят лолитска игривост към иначе причудливата форма на тока и нослето на обувката. Придават необходимия edgy завършек на всяка януарска визия.

Цветина
Близо година се мъчех да установя дълбока връзка с дюс черен аксесоар, побиращ мини домът, който разкарвам със себе си ежедневно. С тази черна красавица обаче се получи от раз. Изчистена, шикозна и най-вече успяваща да погълне всичко, което искам да натъпча в нея. Нося я с всичко, а не нея определено й допада.

Йоанна
Дядо Коледа бе доста щедър с мен! Макар и да вярвам в него (разбира се), тази година по заместване неговият образ зае моята любима сестра, която ме изненада със страхотна чанта на Coccinelle в нежен, розов цвят.

Елена
Имах нужда от тишъртка с надпис. По възможност с палав надпис, намигащ като симпатичен хулиган. На френската Maje, тя е от онези универсално "млади" дрехи, които еднакво пасват и на работното настроение на деня, и на наситеното с очакване нощно бдение. Характерният избелял нюанс на черното е само още един плюс.

Японска, пластмасова, убийствено зелена, тази чаша просто "изпи" всичките ми покупателни симпатии с надписа си and WANDER, придружен от стилизирани вълни, и с туристическите препратки, които неизбежно носи, и с пълното убеждение, че никой я няма тук. Трябва да си леко out of space, за да си я купиш за парите, които струва и да си пиеш топлите течности в нея. Което, в комбинация с горното, й е най-прекрасното, според мен.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.