Следва

Питахме мъжете: Тормозим ли се, докато ни ухажвате?

Коя е красавицата на път да измести Никол Станкулова?

Един от най-успешните български модели Нора Шопова се присъединява към екипа на NOVA като водеща на Прогнозата за времето...

Celebrities преди 6 години

Да бъда част от семейството на NOVA за мен е сбъдната мечта, поемам това ново предизвикателство с много желание и съм щастлива да бъда част от този чудесен екип‘‘, споделя Нора.

Нора се присъединява към Никол Станкулова и Гергана Малкоданска като водеща на Прогнозата за времето, а едно от любимите лица на NOVA Деси Банева остава част от екипа на телевизията и ще продължи да работи по темите, с които се е занимавала и досега – климатичните промени, екология и начин на живот.

Завършила „Право“ в Университета за национално и световно стопанство, Нора може да се похвали с  богатия си  опит като модел в България и чужбина. Снимала е фотосесии за едни от най-големи модни списания – GRAZIA, Harper’s Bazaar, Elle и е първата българка, украсила два пъти корицата на модната библия Vogue.

Какво още можем да очакваме от красивата Нора, тепърва предстои да разберем.

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.