Следва

Стил урок на седмицата: Цветовите комбинации на сезона

We love: Walk of Shame, колекция Pre-Fall 2018

Колекцията е по мотиви из творчеството на концептуалната художничка Янхи Мин и Средновековието...

All fashion преди 6 години

Андрей Артьомов, авторът на дизайните на руската марка Walk of Shame, кани колегите си и приятели - Алексей Киселов и Данил Головкин да подготвят този очарователен лукбук.

Харесваме непринудената мода, тук смесена в 40 много приятни ансамбъла, инспирирани от творчеството на Янхи Мин — подходът на художничката се отразява прекрасно в цветовата гама на колекцията, която пък се базира изначално на работата й "For instance", както и в роклите, изпълнени с пачуърк техника.

В дрехите намират израз и доста исторически препратки - към традициите на народите на Океания от 19 век, доспехите на средновековните рицари и портретната живопис от същия период.

Всичко това в галерията горе>>>

 

More All fashion

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 16 часа

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 4 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...