Следва

Какво носи редакцията: Last minute

Стил урок на седмицата: Цветовите комбинации на сезона

Rainbow monkeys...

All fashion преди 6 години

Смелите и привидно несъвместими цветови комбинации представляват важен дял от тенденциите на настоящия есенно-зимен моден сезон, но и още за предстоящия пролетен.

Balenciaga Есен/Зима 2017

Roksanda Пролет/Лято 2018

Розово, лилаво, оранжево, синьо и зелено, но и още жълто и червено застават в центъра на всички страхотни двуцветни или много по-пъстри комбинации, които могат да бъдат сътворени в една единствена визия. С добрия пример от дизайнерските дефилета, но и още уроците по стайлинг висш пилотаж, предоставени ни от стрийт стайл инфлуенсърите, чертаем основите на визуалната рамка при този тренд. Запомняме, че не съществува нюанс, който да е изключен от палитрата, стига той да е наситен и свеж, а не мътен и мрачен.

Ако трябва да обобщим изобразеното в кадрите по-долу, то най-често срещаните, но и още най-въздействащите цветови комбинации, в които един цвят застава в ролята акцент, а останалите на придружители, изглеждат така:

1. Розово с червено или зелено

2. Виолетово с розово, червено или оранжево

3. Оранжево с жълто, зелено или синьо

4. Синьо с бяло, кафяво или червено

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.