Следва

Item of the day - Пръстен от SSG

We love ... Nina Ricci Shoes

С всеки изминал сезон дизайнерите стават все по-смели в идеите си, а що се отнася до обувките, модните корифеи стават не смели, а екстравагантни, вулгарни и кардинални в решенията си...
 

All fashion преди 14 години

С всеки изминал сезон дизайнерите стават все по-смели в идеите си, а що се отнася до обувките, модните корифеи стават не смели, а екстравагантни, вулгарни и кардинални в решенията си.
 

И все пак ние ги обичаме точно заради това, че ни провокират, карат ни да мечтаем, създават различна от обичайната реалност.  А като говорим за обувки, най-силно впечатление ни направиха тези за сезон есен/зима 2009-10, които Nina Ricci представи в Париж, които просто правят впечатление и те карат да се чудиш "как ли се ходи на това?", "дали ще ми отиват?", "удобни ли са?" и т.н.


Обичаме ги, защото ни напомнят за кабаре, шумна нощ над Париж, много мъниста, кристали и шампанско, аромат на скъп парфюм и луксозни цигари. Но това не е единствената причина поради, която харесваме тези безкрайно екстравагантни обувки. В същото време ни се струват малко минималистични, изчистени, с добра идея, hard дори. Стил, който отива повече на дизайнери като Rick Owens, отколкото на Nina Ricci.
 

More All fashion