Следва

Spring 2018 Couture: Chanel

Fashion battle: Стил в кишата

Rазтопяваме модния си усет с пънк и underground "футуризъм"

All fashion преди 6 години

Вече втори ден умуваме над въпроса: Как изглежда най-подходящият ауфит /извън клишетата/ специално създаден за тези мокри дни?

Креативно се отцепваме от "стандартните"  за градската среда ботуши и аксесоари, с цел да създадем интересни модни предложения и експериментални визии. В контрастта е красотата и всеки от нас е различен и прекрасен. Намираме хармонията в еклектичните модни елементи и в различните вътрешни усещания за стайлинг на двама от редакторите ни.

Оценете и разтопете надрасканата стайлинг хармония в анкетата долу и нека по-добрия спечели.

Давид

Колкото и да се радваме на белия сняг през прозореца, все някога трябва да минем по "нелепите" зимни улици. И абсолютно на всички ни става лошо от „чаровната“ киша. Бляк! Но нека се успокоим малко, защото и тя носи своята доза чар. От личен фешън опит, имам идеална препоръка за вас. Груби, поне така ги наричат, гумени, високи и жестоки - любимите ми ботуши до коляното на Fouganza. Трудно за съчетаване ли? Абсурд, колкото и да са грубовати, толкова са и шик. В интересно комбо, микс на елегантното, естественото, спортното и изкуственото, със сигурност с тях уцелваме перфектен стрийт стайл. Малко игра с текстурите, разчупени форми на дрехите и обемите, натрупани като слоеве един върху друг, и voilà! Погледнете в огледалото, не сте ли перфектни за кишавите студени дни?

Ботуши SCHOOLING ADULT HORSE RIDING 25 лв.
Анцуг Acne Studios 821 лв.
Пола Zara 60 лв.
Палто Rick Owens 3 802 лв.
 

Филип

Настръхвам от снежния и ужасен ураган навън, който бавно се повлича и зад себе си оставя кални локви вода. Атакувам катастрофалното време с пролетни панталони с принт. Подчертавам визията с маджента шал, добавям oversize анцуг, изписан с метафоричен слоган, дълго черно палто и любимите ми ботуши за планина, които прекрасно се композират в смесицата на тези различни модни елементи. Всичко е фешън, когато естетиката е "перфектно" изобразена.

Ботуши Lowa от 379 лв. на 247 лв.
Шал Balenciaga 968 лв.
Палто Zara от 229 лв. на 79 лв.
Панталон G- Star 352 лв.
Анцунг Make money not friends 269 лв.

 

 

 

Анкета

Чий аутфит ви харесва повече?

More All fashion