Следва

От архива - гердан от мъниста

Цветен аромат на кафе

лъскавия и футуристичен дизайн, който превръща тази машина за кафе преди всичко в един аксесоар за обзавеждане

All About Life преди 14 години

Любимата дневна напитка с опияняващ аромат - кафето. 90% от неговото сполучливо получаване е именно заслуга на машината. За да започне хубаво деня, избираме много цветен и професионален уред за сетивата си. Защото насладата тршбва да е пълна.

Bugatti познаваме като френска автомобилна компания. Лейбълът, обаче,  се насочва също и в сектора на хай-тек обзавеждането за дома. Последният представен изключително стилен аксесоар е една цветна машина за кафе, която е изработена в Италия и скоро ще дебютира в Съединените щати.

Bugatti е помислила за лъскавия и футуристичен дизайн, който превръща тази машина за кафе преди всичко в един аксесоар за обзавеждане. И един добър старт на деня.

Тази машина за кафе е снабдена с помпа 15 bar, която може да приготви 2 чашки от ароматната напитка на един път, но е също отлична и за пенливо капучино, както и за затопляне на водата за чай.

Моделът на Bugatti е пуснат в предварителна продажба на цената от 1300 долара.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.