Следва

AVON Аwards за ВАС!

5 "rules" от DUA LIPA

I've got new rules, I count 'em!

Celebrities преди 6 години

Световноизвестна и талантлива 22-годишна певица родена във Великобритания Дуа Липа. Специално за феновете си открива откъде намира вдъхновение за безупречните аутфити, които мотивират младата аудитория да интерпретира модни елементи и комбинации от нейните в своите визии.

Красивата брюнетка, която зад себе си има едва дин албум, но пък вече е на върха на славата, разкри пред Vogue кои са идолите и музите й от детството. Хилядите почитатели на певицата, сдобила се с титлата "Най-добър млад артист" за 2017 г. на MTV, я  оценяват като екстравагантен изпълнител със свободен дух и артист с неизчерпаем капацитет на креативност. 1.
На въпроса: Личности, които са повлияли на стила и музиката ти? Тя споделя: Винаги съм била голям почитател на модата от 90-те години, а личностите които ме вдъхновяват са: Дрю Баримор, Кейт Мос и Уинона Райдър.

2. Излизате по улиците по пижама?! Да, винаги съм харесвала да си играя с различни модни елементи и тяхната комбинация в стайлинг. Между другото, като малка обичах да взимам дрехи от майка ми и винаги ги трансформирах, напраимер: от палто в пола.3.
"Чифт маратонки е ултрамодерният елемент, който всяко едно момиче трябва да притежава + XXL риза, кокетни цветни очила и интересни десени." признава мега звездата.

4. Какво би искала да предадеш на младото поколение откъм стайлинг? "Повече да експериментират и в цялата визия малко "хумор" да добавят", споделя фешън нюха си гласовитата красавица.5. Като за финал: Формулата за безупречна визия?
"Никога не се повтаряйте, винаги бъдете различни" - DUA LIPA.

More Celebrities