Следва

Доналд Тръмп: Имам ОГРОМЕН респект към жените! ... Да, бе, да!

Too cheap за червения килим

Тц-тц-тц...

Celebrities преди 6 години

Наскоро провелите се SAG телевизионни награди предизвикаха доста бурни коментари след себе си. Един от тях е свързан с актрисата Тарин Манинг и по-конкретно стилистичната визия, с която тя се появи. Както стана ясно на червения килим, Манинг бе облечена с рокля на бранда Adrianna Papell и оттук започва всичко.

Звездата от "Оранжевото е новото черно" очевидно не е била запозната с името зад роклята, нито цената й, която всъщност е доста достъпна - 200$. А когато един от репортерите коментира, че е "толкова готино от нейна страна" да носи нескъпа рокля на наградите, Манинг отвръща ядосано: "Не, не е. Голяма грешка на стилиста е, че не ме е запознал със ситуацията." Секунди след това, явно осъзнала сторения гаф, тя добавя: "Но сега всеки може да си я позволи, което е супер."

Въпреки това обаче, актрисата не успява да сдържи натрупалия се гняв и продължава така: "Ситуацията е доста неприятна за мен, защото искам да бъда суперзвезда. Дизайнерката получава доста публичност покрай моята поява и затова е редно да ми заплати голям хонорар за възнаграждение."

Горката Тарин, сега като се замислим, и ние "искрено" й съчувстваме за "евтината" рокля...

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 19 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.