Следва

Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2018

Ирина чака ВТОРО дете от Брадли

Красавицата ще дари актьора с още един наследник.

Celebrities преди 6 години

Една от най-сексапилните двойки на Холивуд - Ирина Шейк и Брадли Купър, ще стават родители отново. От край време световните медии твърдят, че моделът и актьорът се подготвят за раждането на второто си дете, но ето че истината вече излезе наяве.

Ирина и Брадли бяха засечени в подземния паркинг на известна клиника за планиране и проследяване на бременност. От кадрите си личи, че двамата греят от щастие, а запознати подшушват, че Шейк наистина е в първите месеци на втората си бременност.

За момента красивата брюнетка и възлюбения й Купър не са коментирали официално щастливата новина, нито са разяснили дали става въпрос за естествено зачеване, изкуствено осеменяване или пък за използване на сурогатна майка.

Припомняме, че през март миналата година Ирина Шейк и Брадли Купър се сдобиха с първородната си дъщеря Лия де Сен Шейк Купър.


More from View Sofia

Говори ми за ЛЮБОВ, Антония Петрова-Батинкова

Love преди 4 години

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов! Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

More Celebrities