Следва

Новото лице на Кейт Мос - New Ad - Just Cavalli

Фън-шуй помага в личния живот. Виж как!

Много съвременни жени, а и мъже, изпитват проблеми и не знаят как да срещнат своята половинка. Оказва се, че техниката Фън-шуй помага не само в паричните дела, но и в любовните...

Лица преди 14 години

Много съвременни жени, а и мъже, изпитват проблеми и не знаят как да срещнат своята половинка.
Оказва се, че техниката Фън-шуй помага не само в паричните дела, но и в любовните.
Важно е само да знаем някои прости правила.

Ето основните Фън-шуй съвети, които ще ти помогнат да срещнеш мъжа/жената на мечтите си.

1. Не се заобикаляй с фотографии или картини, на които си сама. Намери снимки с щастливи семейни двойки. Това неминуемо ще помогне да станеш по-открита за любовните чувства и за общуването въобще.

2. Избави се от единичните столове и кресла за сам човек, направи си уютно местенце на дивана, минимум двойка,  с множество възглавнички и меки завивки.

3. Махни телевизора от спалнята. Най-добре преди сън чети любовни романи или слушай романтични мелодии.

4. Подходи внимателно към избора на цвят за спалното бельо. То трябва да е с меки пастелни оттенъци и непременно да присъстват малки възглавнички.

5. Сложи допълнителна кърпа в банята и купи още една четка за зъби. С това покажеш на Вселената, че си готова да споделиш личното си пространство с още някой.

6. Леглото в спалнята трябва да стои по такъв начин, че към него да може да се подходи и от двете му страни.

7. Използвай входната врата като отправна точка, откъдето добре се вижда жилището ти. Твоят гост на първо място трябва да забележи приятна приглушена светлина и уютна обстановка.
 
8. Купувай от нещата за вкъщи по две - две малки картинки с нежни рамки, две опаковки бисквити, две нови кухненски кърпи.

Може да изглеждат твърде дребни, за да са съществени, но тези Фън-шуй практики доказано влияят на организацията на живота ни и на промяната му в желаната от нас посока.

А и са съвсем, абсолютно достъпни.  

More Лица