Следва

The Essential Top

15 wardrobe basics, без които НЕ можем да живеем!

Well, now we're talking!

All fashion преди 6 години

Неoспорим факт е, че гардеробните бейсик елементи НИКОГА не се променят! Има неща, като белият тишърт, които просто ТРЯБВА да имаме и вървят с абсолютно всяка визия или пък са подходящи за всеки един повод, зависи, разбира се, с какво се комбинират - да, говорим за statement бижутата.

Не отмятаме с лека ръка и проблематичната нужда да купим няколко от тези ултра тренди pieces, които са водещи за отделните сезони, защото... няма да се обясняваме, нали, модерни момичета! НО, едно огромно НО...

Но всъщност класическите "парчета" са точно тези, от които никога няма да се уморим и за които в дрешника ни има сантиметър повече място.

В галерията горе>>> без кои модни елементи буквално НЕ можем да живеем! /а и не трябва/

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 6 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.