Следва

We Love: Анджелина и дъщерите за Elle

Скандинавски парти петък на 9 февруари с Nordic Soundscapes

Платформата за скандинавска музика и култура Nordic Soundscapes ще представи разнообразна парти вечер със специални гости актрисата Анжела Недялкова и техно ди-джеят Birben.

All About Life преди 6 години

Вечерта ще започне със специална едночасова селекция с любимите парчета на актрисата Анжела Недялкова от скандинавска инди и електронна сцена. Самата тя ще почерпи с оригинален шот на Smirnoff всеки гост влезнал в клуба до полунощ. Ето какво сподели Анжела за селекцията си:

„Това е моята мини селекция от топ фаворитите ми, когато става дума за съвременна скандинавска музикална сцена. Подбрала съм само траковете, които съм слушала на l с часове. Неслучайно започвам с Kiasmos и GusGus, защото обожавам дълбочината (звукова и емоционална) в звученето им. Макар Moderat да не се вписват в Nordic концепцията чисто като националност, реших да сложа и тях, понеже идеално кликват за мен с това течение като усещане и звук. Laika от своя страна са нещо като лиричното отклонение в този плейлист, но не мога без тяхната космическа безтегловност. Може да намерите плейлистана Анжела в Spotify тук: https://goo.gl/ftwGGQ

Зад пулта ще застанат и резидент диджеите на Nordic Soundscapes - Мartin & Sayulke със своята селекция от мелодичен поп, диско, хаус, инди, трип-хоп до дарк електроника и техно ще ни забавлява цели 6 часа и ще включваща имена като Röyksopp, Fever Ray, Prins Thomas,Little Dragon, Todd Terje, AURORA, Lindstrom, Múm, Björk, GusGus, Lulu Rouge, Lykke Li, Fallulah, Samaris, Sigur Rós, Kasper Bjørke,Trentemøllerи oще безброй познати и непознати имена идващи от Исландия, Дания, Швеция, Норвегия и Финландия.

Още един специален гост на 9 февруари ще застане зад пулта. Тове е добре познатият в родните техно среди - диджей и продуцент -BIRBEN. Той ще завърши вечерта като представи 3-часов техно сет, включващ скандинавските артисти Adam Beyer, Cari Lekebusch, Ida Engberg, Joel Mull, Abdullah Rashim, Korridor и др. С Birben зад пулта вечерта в Tell Me ще бъде повече от гореща, a слънцето отново ще ни огрее танцувайки на паважа на улица Иван Вазов.

Датата е 9 февруари, мястото e клуб TELL ME на улица Иван Вазов №12, а билети ще могат да се закупят само на място на цена 10лв.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.