Следва

Пак продадоха Lanvin

Back in the game: Wang върна ударно ретро ШНОЛАТА за коса

Жаждата за този...

All fashion преди 6 години

...белязал деветдесетте години на миналия век, аксесоар за коса е отново толкова силна, че не може да останем равнодушни.

Ретро шнолата за коса е back in the game и то благодарение на не кого да е, а именно на Александър Уанг. При представянето на ревюто си за NYFW Есен/Зима 2018, дизайнерът лансира позабравената "приятелка" отново!

Фактът, че 90's is back, за първи път го забелязахме по време на дефилетата на световните лейбъли още в края на миналата година а и вече в началото на тази. Teeny-tiny очилца-та, бяха предвестника на reborn тенденцията /или пък тенденциите/ от 90-те.

Тези пък, огледални на цвят, брандирани с инициалите на бранда, шноли официално потвърждават "съмнения" ни за случващите се драстични промени в модните тенденции. От деконструктивизъм и минимализъм пак в nineties.

Ретрото е отново на мода, girls! Преровете дрешниците на мама и баба, и си спретнете възможно най-модерния аутфит.


Любопитното е, че въпреки еуфорията от бранда Alexandre Wang все още не са потвърдили дали ШНОЛИТЕ ще бъдат налични на пазара през идните студени сезони. Това обаче не пречи на любителките на ретро украсата за коса, да са в сериозен фешън делириум от щастие...

Ние лично малко се колебаем - допада ли ни или не, че Уанг иска да красим гривите си с подобен аксесоар... А вие??? Отговорете в анкетата долу>>>

Анкета

Харесват ли Ви новите Wang шноли?

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 10 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 10 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.