Следва

NYFW Есен/Зима 2018-та: Brandon Maxwell

Fashion battle: Soft Love

Топнете се в...

All fashion преди 6 години

... новопроектирния ни, много палав Valentine's day двубой. Нали все още сме на Алпите, облечени в латекс и кристали.
 

Въпреки това, днес модно ще ви „съблечем„, за да се почувствате 50 нюанса освободени. Заповядайте, седнете от другата страна на кръглата маса. С критично око забележете всеки маниер и детайл /например откопчания маншет на ризата/, по същия начин, по който сканирате всичките ни досегашни fashion войни. Октоподът все още пари, нали!?
Изпийте
глътка мода, поднесена от нас за вас, чрез стайлинг, интерпретиран в колаж.

Давид

Ако може Кендал да се появи на Мет Гала в прозрачна рокля, защо не и вие в резервираната за вас стая? Valentine's Day, първата асоциация на този празник е, естествено, любовта. Ако любовта e малък сегмент от страстта, а страстта може без любовта, тогава не е важно с кого сте на Алпите, важно е да има някой в този романтичен ден. Разбира се, с предишните си два или повече стайлинга сте били очарователни за силната си половинка на 14-ти февруари. Този път обаче събличаме: палтата, блузите и всичките други модни елементи. Червените лампи еротично освежават монотоното пространство на хотелската стая. Кубчетата лед нежно и бавно се разтапят под V- образното ви деколте, тактилно и контрастно на Данте, увеличават либидото, а вие... О, забравих, вие сте облечена в прозрачна, черно дантелена рокля, която повече открива, отколкото скрива. You like it harder? Кожени камшици са перфектният акцент в романтичната война между мъжките и дамските страсти + деликатните пера на сандалите, с цел тя да ескалира с въздигане до небето. Оставяме място за бижу, изчаквайки обещания подарък от кристали. Синопсисът на вечерята шепнете на ухото му - „blood, sweat and tears“, а целия сюжет отигравате сами, зад затворените алпийски врати.

Рокля La perla 2 920 лв.

Обувки YSL 2 076 лв.

Филип

За утрешния празник на влюбените единствено се спирам на парфюма Black Opium от YSL и на изключително нежното колие oт Alexander Mcqueen. Давид винаги прекрасно изгражда визията, кореспондираща по темата в модния ни двубой. Поради това аз ще обърна повече внимание на деталйте като финеса в аутфита. Неслучайно се реших точно на такъв тип колие, защото навеки има сенсуалност и тръпка в изчакването на момента, в който огърлицата се откопчава. Нека този парфюм да бъде /наситен с аромат на малина/ нанесен на вашата кожа на същата тази романтична и игрива вечеря, която си представяме и ви пожелаваме във всичките тези редове. 

Колие Alexander Mcqueen 1 124 лв.
Парфюм YSL Black Opium 131 лв.
 

P.S: Признайте си, че искате още, и още... ок than, повече модни предложения следващата седмица, пак в Fashion Battle.

Анкета

Кое модно предложение предпочитате?

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.