Следва

Златка, Славин и Софи Маринова влиза в "Като две капки вода"

Христина Митовска говори за ЛЮБОВ

ТЯ за НЕЯ...

Celebrities преди 6 години

V.S.: Когато се усещам като Жулиета, ми личи по...
Х.М.:
Блесналия поглед и усмивката на доволна котка.

Още какво сподели за ЛЮБОВта Христина Митовска вижте ТУК!!!


 


Забравям...забравяш... забравяме! Нищо... Никога... Всичко & Винаги! Хубавите неща се  раждат с много любов и трябва да се запомнят с още повече любов. 

ПРАВИМ ГО! 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GinkoVin с екстракт от Гинко Билоба и Гроздово семе е вярната доза памет, по една таблетка дневно, която обещава да пази спомените ни чисти, искрени и толкова истински, като в деня на тяхното случване. Когато те е страх да не забравиш, да не се разсееш, да изгубиш. Нещото, което си струва!

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 12 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.