Следва

Сватба на хоризонта за Бен Афлек?

Hôtel de Crillon: Пожелателен SPA лукс за теб & още нещо... за обувките ти

Искаме там, какво като вече не е Свети Валентин

All About Life преди 6 години

Париж, лукс, любов, екстри, мечти и т.н. Защото Свети Валентин не е едничкият повод за радост и щастие в този живот.

Затова яхваме имагинерен вълшебен килим и политаме натам, към този хотел, към неговия разкош, към неговите обещания за долче

И намираме: освен удивителна атмосфера на пожелателен висш лукс, още напълно неочакваната услуга на ателие Shoe Care Salon, чиито шеф нарича обработката на обувките с крем на конячна основа свой фирмен ритуал. В Shoe Care Salon можем да оставим докато се шлянкаме из Града на любовта освен мокасините или оксфордките си, още и позагубилите добър вид портмоне или чанта. За тях връщането към живот е обещано в един единствен сеанс.

Shoe Care Salon дели пространството с барбършопа The Barber - първият мъжки салон с шеф дама - Сара Хамизи, удивителен пример на мацка, която мечтае да работи с брадати хора от дете. Освен пространството в хотел Hotel de Crillon, днес тя ръководи салони в 1-ви, 7-ми и 9-ти райони на Париж, има и марка за мъжка козметика - La Berbière de Paris. В The Barber може не само да са подстриже нечия /визираме на принца от мечтите ни, който ни придружава в този оазис/ брада или мустаци по последна парижка мода, но да се пробва и двадесет и пет годишен коняк Delamain.

В същия хотел се разполага и фризьорският салон Hair Salon by David Lucas със звездния фризьор Давид Лукас начело.

Абе, това е, ще се ходи - 10 Place de la Concorde, Париж, Франция!











More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.