Следва

Оргиналните Omega от 1981г. се върнаха в НДК!

Кралица х 2 на LFW

Свикнахме да гледаме Ана Уинтър, придружена от Бионсе, Ким Кардашян, Норт Уест и други звезди в първите редове на модните ревюта.

Celebrities преди 6 години

Този път компанията бе малко по-различна. На ревюто на британския дизайнер Ричард Куин, редакторката на модната библия ,,Vogue”, с голямо удоволствие и усмивка изпрати шоуто, придружена от Кралица Елизабета II.

Стъпвайки в залата, всички гости изправени, уважиха и поздравиха нейното величие. Облечена в светло син костюм, украсен с кристали, Кралицата връчи наградата Кралица Елизабет II за британски дизайнер. Призът се връчва за първи път, а за  в бъдеще ще бъде даван всяка година от членовете на кралското семейство.

След фамозното, изпратено с голям интерес ревю, критиците съдят Ана за решението й да не махне слънчевите си очила. Някои разглеждат ситуацията като голямо неуважение към синята кръв, а други я оправдават с алибито - "това е нейният стил". Редакторката споделя през 2009-а, че държи очилата, за да прикрива емоциите си по време на ревютата. "Ако ми е скучно докато трае представянето на някой дизайнер, така никой няма да разбере."

Ние сме на мнение, че в 21-ви век всеки е свободен да реши как да постъпи в дадена ситуация и напълно подкрепяме Уинтър.

А вие как оценявате поведението й?  Сподолете в анкетата долу >>>

Анкета

Трябваше ли Ана Уинтър да махне очилата?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.