Следва

Големите любовни истории: Елън & Порша

Обичта на известните: Селена & Джъстин в Ямайка

По-влюбени от всякога!

Celebrities преди 6 години

Очевидно това важи с пълна сила за Селена Гомес и Джъстин Бийбър, който грам не се опитват да скрият страстите си по време на романтична ваканция в Ямайка.



Двамата звездни музиканти са в екзотичната страна по повод сватбата на бащата на Бийбър, а папараци ги нащракаха да си разменят целувки и прегръдки на плажа.





Завиждаме им! И за топлото време, и за любовта, а на Селена най-вече за тази божествена wrap рокля ала кимоно - толкова шик и небрежност в едно!








More from View Sofia

Свети Валентин на известните: Виктория Бекъм се върна в 1999

Celebrities преди 1 година

Връзката на Дейвид и Виктория Бекъм е добре документирана. От разговора им, превърнат в снимков разказ от 1998 г., обявяващ годежа им, до десетките кадри, бележещи еволюцията на стила им като двойка, Бекъм приветстват всяка възможност за създаване на спомени

Уроците на любовта: Коко Шанел, която мечтае да се омъжи и да има семейство, но остава сама...

All fashion преди 4 години

На вчерашната дата - 19-ти август - се навършиха 136 години от рождението на единствената Коко Шанел. Дизайнерката е човек, към когото се обръщаме като вдъхновение, като кумир, като дизайнер, като мерило, а днес като Жена, търсеща Любовта, но... задоволяваща се с ролята на любовница. Архивно съкровище, публикувано на 7-ми март 2014-та, се оглежда в интимния свят на Коко, какъвто не сме го познавали или поне го бяхме позабравили...

More Celebrities