Следва

Златното руно ала Брад Пит

Свети Валентин на известните: Виктория Бекъм се върна в 1999

Връзката на Дейвид и Виктория Бекъм е добре документирана. От разговора им, превърнат в снимков разказ от 1998 г., обявяващ годежа им, до десетките кадри, бележещи еволюцията на стила им като двойка, Бекъм приветстват всяка възможност за създаване на спомени

Celebrities преди 1 година

В чест на Деня на Свети Валентин, и Дейвид, и Виктория навестиха съответните си профили в Instagram и публикуваха ретроспективни шедьоври на любовта. VB сподели две снимки от 1999 г., които показват нея и Дейвид на почивка с еднакви бейзболни шапки. Междувременно Дейвид допълни своята мрежа с носталгичен кадър как се наслаждават на романтична вечеря.

През цялата си 26-годишна връзка, от които над 23 в брак, двойката определено предпочита да се облича "солидарно". Съвпадащите тоалети са често срещана тема: те привличат вниманието в поразително лилаво на сватбената си церемония на тема Робин Худ през 1999 г., същата година оставят следа в стил историята, облечени от глава до пети в мотоциклетна кожа на събитие на Versace в Лондон (четете още: Големите любовни истории: Виктория и Дейвид Бекъм, 23 години приказка).

За да отбележат важен крайъгълен камък в живота си – брака на първородния им син, Бруклин Бекъм, миналата година – семейство Бекъм представи още един стилен момент за двойката. Виктория носеше рокля от разтопено сребро, изработена в нейното собствено ателие, а Дейвид - смокинг по поръчка на Ким Джоунс, съобразен до последния бод с облеклото на младоженеца Бруклин.

More Celebrities