Следва

NYFW 2018: Най-доброто от аксесоарите

Double Trouble: Чорапи everywhere!

Gucci VS Gucci
 

All fashion преди 6 години

B* tch fight in the room. И Бекъм и Трюдо и Джастин Бийбър пъхнаха крачетата във високи над глезените чорапи, които отново са грандиозна тенденция в модния свят. Ампутираме негативните коментaри от типа: "Оut of fashion са!", "Eww, грозни са" и тн. Защото ние с любов скроихме, за вас, колаж с име: КОЙ ОТ ДВАТА ЧИФТА!?, в анкетата долу избирате, ще харесате и купите.

Gucci Bling-bling

Умираме за драконите на Алесандро Микеле, които се разходиха вчера по модния подиум в Милано, под формата на модни аксесоари + всичките други артикули от новата му колекция за Gucci. Пайетии! Обичаме ги безусловно! Пременете се с тези чорапи в комбинация с пухкави чехли и бъдете новия fashion killer на София. Също така, може да си играете на различни визии: чорапи от пайети в комбо с кецове или сандали. 

Gucci Контраст

Свидетели сме на прекрасната модна експанзия, т.нар. #GUCCIGANG, която завладя и музикалната сцена. Червено-зелените хоризонтални линии, които от години са емблематичен почерк в колекциите на италианския лейбъл, тук/на чорапите/, ги забелязваме като разкрасяващ детайл.

Анкета

Кои чорапи ще обуеш? 

More All fashion