Дизайн за вдъхновение: Welcome в хотел Converse One Star

Дизайн за вдъхновение: Welcome в хотел Converse One Star

Еклектична концепция с минималистична реализация.

Лондон е днешната спирката, където натискаме спирачката на креативната ни каравана, формираща жестоката рубрика- Дизайн за вдъхновение.

Оказва се, че марката Converse се подготвя да пусне изцяло новата колекция One Star в столицата на Великобритания. Пет етажният, уникално построен хотел е "кутийката" побрала всичките street стилове на града с най-красивия часовник. Докато стрелките на Биг Бен отброяват ценното време на всички, ние ви разхождаме в "Step Into Sweetness", бонбонено розовата стая.

Пространство изпълнено с неонови светлини в комбинация със спалня с форма на кръг, веднага ще ви накара да паднете в кралски сън. Макар и за секунда, защото силната музика от другите стаи ще увеличи настроението за парти на max. Стълба по стълба, слизаме и влизаме в червената стая перфектна за почитателите на S&M еротиката и 50 нюансовото освобождение. Развихрете се в лилавото помещение, което разказва за историята на новите Converse CONS One Star Pro и имагинерно танцувайте във всички кадри в галерията горе>>>

P.S: Хотел Converse One Star е олицетворение на висичките концепции и колекции на бранда. Архитектурно творение с минималистични в стил: мебели, детайли и други елементи, е вече отворен за посетители, а официалната червена лента бе клъцната на 16 фебруари таз година.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia