Следва

PFW Есен/Зима 2018: Saint Laurent

MFW Street Style. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната...

All fashion преди 6 години

Завръщаме се към традиционната рубрика с вдъхновение от току-що изминалата седмица на модата в Милано, която проследихме от място. Еклектиката и изобилието в творчеството на познатите ни италиански дизайнери се пренася и на улицата, където редовните show-goers се стараят да ни поднесат качествена доза стрийт стайл вдъхновения. Именно за това се хващаме за темата като основна днес и вместо холивудски знаменитости, облечени от стилисти, разискваме аутфит изборите на истинските фешън про-та и ентусиасти!

Визиите коментираме Габи, Диана и Давид:

Диана 10/10

Изключително много ми харесва комбинацията между жълто и кафяво, допълнено с червено кадифе. Чорапите са така модерният дейтал за сезона, комбинирани с фини обувки правят страхотно комбо. Белият, акцентиращ пуловер допълва перфектно цялостната визия.

Давид 8/10

На пръв поглед изглежда много добре. Микс от фееричност и масивна тъкан, проследило последните тенденции в облеклото и аксесоарите. Единствено ме притеснява белият пуловер, нелепо съчетан с цвета на полата, но не е толкова фатално. Хубава визия, но стои недовършена.

Габриела 9/10

Като цветова гама и подбор на тренди елементи, всичко е съчетано чудесно. Особено много ми харесва това, че визията е забележима без да е прекалена и откровено казано смешна, както прекалено често се случва в стремежа си да бъдеш оригинален.

Диана 5/10

Макар да съм фен на костюмите в този аутфит има нещо, което дразни окото. Не мога да преценя дали е червеният кант по дължината или самата кройка, а може би и комбинацията от двете.

Давид 6/10

Модерно съчетание с актуална цветова гама, но... Може би вината е в самия дизайн на дрехите, а не в дамата. Отделните елементи са достатъчно противоречиви, за да няма пълен Fashion goal. Някак си без вкус и без мирис.

Габриела 6/10

Лично за мен карираните блейзъри останаха в миналия сезон и вече ми е неприятно да ги гледам, същото важи и за панталоните с лента отстрани. Като цяло с нищо не ме заинтригува тази визия, което е странно, защото Пернил има забележителен нюх за стрийт стайл и ми е личен фаворит.

Диана 3/10

Layering and охра. И двете са сред нашумелите тенденции за сезона и доста ми допадат като цяло. Конкретно тази визия обаче не е моята и това отчасти се дължи на избора на панталон, който ми бърка в очите.

Давид 9/10

Виждали сме го 1000 пъти и казваме, че е скучно, а от друга страна още ни харесва като стилистика. Умело съчетани различни материи, симбиотично оформили аутфита. Радва ме ситуацията, че чантето се е скрило зад нея. Червеното, обаче, неприятно ми боде в очите.

Габриела 7/10

Не е от визиите, които ще запомня, но пък е хармонично съчетана и приятна за окото.

Диана 9/10

Ето този костюм вече е моето нещо. Сиво каре, непретенциозно, елегантно и подхдящо за всеки повод. Изключително много ми допада яката на пуловера като финален детайл. Единственото, което бих сменила са обувките.

Давид 7/10

Много олди, много бабешко, но има някакъв чар. Не се е постарала много в обмислянето на аутфита, имайки предвид статута фешъниста. От друга страна уцелила е и без многото експеримент. Гледайки като естетика, всичко е чудесно!

Габриела 8/10

По принцип никак не подкрепям прекалено сигурните избори, но на фона на цялото това стилистично пресилване, което се случва напоследък, изключително много ми харесва.
 

Диана 9/10

Прекрасно е. Определено е нещо, което бих облякла. Единствено ботушите са ми леко под въпрос.

Давид 9/10

Интересно, смело и хубаво. Единствено по-малко натрапчивият син цвят не е my cup of tea, но не отказвам факта, че ми харесва. Похвала за обувките и якето.

Габриела 10/10

Страшно ми харесва - голямото яке, миди роклята в синьо, бялата чантичка и високите ботуши! Това вече е приятна еклектика, а не безпорядъчен кич.

More All fashion