Следва

Синди Крофорд e новото лице на Reserved

Точно ДЕВЕТ street style тенденции от модния месец!

Седмицата на модата за Fall 2018 приключи, а ние...

All fashion преди 6 години

...с голямо внимание проследихме всичко онова облечено и представено по улиците на модните столици. В стрийт визиите в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж откриваме широк спектър от нови тенденции, от практични до фантастични, чакащи да ги "облечем" на улиците в нашата столица.

1. Let it rain over me!
Кофи дъжд даде задача на жените в Ню Йорк да скъсат етикетите от неотпакованите им PVC шапки, чанти и ботуши от пролетната колекция на Chanel. Прозрачни, пластмасови тренчове също са популярни, защото избягват нуждата от чадър и дават възможноста всички да видят облекло ни отдолу.


2. Old is gold!
Скептични сме на тема лога. Но що се отнася до онези традиционните, няма как да си кривим душата - например double F на Fendi, класическото каре на Burberry. Заедно с монограмите на Gucci и знаменцата на Tommy Hilfiger, всички дефилираха по улиците на модния месец.


3. Legs on fleek!
Прелиствайки тези визиите, за някои дори може да не разберем, че са били заснети през зимата. Независимо от температурите, виждаме множество жени в ултра-мини долнища, чувствайки се смело и комфортно след годините, в които макси дължината бе на пиедестал.

4. Animal Roar!
Леопардчета, питони, зебри и какво ли не... Смели съчетания на анималистични принтове от глава до пети, както и на подиумите, така и на улицата, бяха едни от must have визиите на известните този сезон.

5. Pastels everywhere!
Дали „зимните пастели" са оксиморон? Аутфити смесващи в себе си безкрайна цветова палитра на небесно синьо, лавандула, мента, и още много други ненаситени цветове. Те също бяха all over!


6. Аggressive flowers!
Подобно на пастелите, цветята вече не са запазени само за пролетта. Всъщност имаме нова теория: Колкото по-студено и сиво става времето, толкова по-ярки трябва да са цветята. Повечето флорални принтове, които видяхме по улиците този сезон, бяха диви, графични и дори неонови.


7. White legs!

Този сезон белите панталони се превръщат в ключова съставка в модната униформа, независимо дали са тесни или широки, деним или коприна.


8. Polychrome Plaids!
Карето е фешън. Видяхме го съчетано по различен начин. Този сезон то е ултра, мега, гига фешън, а най-важното е да е ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ. И да, още по-важно е да е полихромно.


9. Rainbow road!
Последното шоу на на Burberry вече е култово. Подкрепяйки LGBTQ организациите, се вдъхнвяваме да носим всички цветове на дъгата. По улиците открихме много такива, обвити в дъги на гордостта.

More All fashion