Следва

Ч.Р.Д. Jasmine Gastro Bar!

R&B Secrets

Party hard

All About Life преди 6 години

Top Shelf Music** събира едни от най-талантливите български изпълнители и музиканти в проект, който ще представи песни на емблематични артисти от света на R&B и Soul музиката (90’s, 2000s). Публиката ще може да се наслади на специално подбрания репертоар, в който са включени парчета на Faith Evans, Maxwell, Aaliyah, Donell Jones, Toni Braxton, Mary J. Blige, Joe, Mint Condition, Jodeci, Alicia Keys, Erikah Badu, Boyz II Men, Keith Sweat, Brandy и др.

Първото издание на R&B Secrets бе представено за първи път пред българска публика. Логично, ние от Top Shelf Music, решихме, че трябва да осигурим на РнБ и Соул феновете в София, така очакваното продължение. Второто издание на формата ще запази най-доброто от оригиналния репертоар, с който плени публиката на първото издание, но ще предложи и много нови парчета с неразказани нови истории. Всички музиканти и певци участващи в събитието също бележат значителни успехи на българската и международна сцена и работят в самостоятелни проекти. Наскоро TromBobby издаде албумът си RUN от новосформирания лейбъл - SOFIA BEATS. Lina Nikol издаде колоритен сингъл със световния музикант Frank Mccomb, a Polina издаде свежи авторско EP, което зарадва феновете РнБ музиката у нас.

За втората част на R&B SECRETS, под прожекторите на Sofia Live Club, ще видим Лина Никол, Криста, Зорница Славова, Елена Кокорска, Полина, Александър Славчев, заедно с лайв бенд в състав: Радослав Славчев “Riverman” - Бас, Александър Славчев - Китара, Богомил Енчев - Барабани, Станислав Арабаджиев - клавишни, Божидар Василев "TromBobby" - тромбон и Тодор Бакърджиев - Тромпет. R&B шоуто ще бъде подплатено от тематична мултимедия, денс пърформанс от PACHOVILLE и DJ сет на Mr V, който също е host мероприятието. R&B Secrets ще бъде отворен и дългосрочен проект, чиято мисия е популяризирането на R&B музиката. В плановете на организаторите влиза и да бъдат канени чуждестранни гости, по този начин иницирайки контакти между музиканти на интернационално ниво.

 

More from View Sofia

Поглед в публиката на Евро 2020: най-готините футболни половинки

Celebrities преди 2 години

Някой да отрече, че зад всеки успешен мъж стои една силна жена. Докато всички говорят за мъжете на Евро 2020, ние решаваме да разкажем за жените (им). Вече показахме няколко дози сексапил от терена, днес надникваме и в публиката и откриваме няколко футболни съпруги/гаджета или, за да сме модерно терминологочни, football wags (wives and girlfriends).

Джони Деп: "Нямам повече нужда от Холувид"

Celebrities преди 10 месеца

Джони Деп не иска да се връща към франчайза "Карибски пирати", след като филмовият гигант Disney открито го неглижира на фона на съдебните спорове с Амбър Хърд. Съобщението е от DailyMail, позовавайки се на приятели на актьора

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.