Следва

Most Iconic Looks: ЧРД, Сара Джесика Паркър

"Гордея се с теб, любов моя": Карла Бруни с трогателно послание към Никола Саркози

Любовта трябва да е там и в най-трудните моменти...

Celebrities преди 6 години

Напоследък политическото френско семейство е далеч от светлините на прожекторите и предпочита по тихия живот. Особено и след скандала, в който Никола Саркози бе заподозрян в незаконно финансиране на предизборната си кампания и получаване на няколко десетки милиони долара от Муамар Кадафи.

Саркози отрече обвиненията, но това не пречи срещу него да върви сериозно разследване.

Половинката му, обаче, Карла Бруни категорично избра да застане зад гърба му и да го защити по възможно най-милия и трогателен начин. В социалната мрежа бившата първа дама посвети умилителен пост на съпруга си, като добави обща тяхна снимка.

"Гордея се с теб, любов моя. Ти си прав и силен. Гордея се и с достойството ти. И знам, че ти винаги си готов да поемеш всякакви удари без да клекнеш", написа в Instagram Бруни.

Никола Саркози и Карла Бруни се венчаха през 2008 година, като вдигнаха грандиозна сватба в Елисейския двореца /по това време Саркози вече бе президент на Франция/. Три години по-късно двойката се сдоби и с дъщеря - Джулия.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.