Следва

Къде е татуировката на Парис Джексън!?

Тarget това ти ли си?!

Със скептично око погледнахме новия logo look...

All fashion преди 6 години

Американският достъпен бранд Target е познат предимно в Америка и Австралия, но като цяло славата му се носи и тук. Със своя богат асортимент от няколко модни линии и продукти от всякакво естество като цяло, голямото червено лого на гиганта е разпознаваемо от километри. А сега една особено разгорещена дискусия се води в интернет пространството именно по повод на логото, което Target заменя с ново.

Както добре се вижда от снимката, дизайнът, предназначен за новата линия дамски облекла на бранда, не се разчита толкова лесно и съответно повдига купища въпроси, защо изборът на криейтив екипа се е спрял на него?

Закодираният текст гласи "a new day", но мнозина го четат като "and away", а обърканите коментари на потребителите в социалните мрежи не закъсняват.

При консултация със сайта на Target обаче става ясно, че логото всъщност кореспондира по замисъл с това на колекцията - удобен, подобен на пъзел микс от елементи, които лесно се съчетават помежду си. Така представена, идеята не звучи никак зле, признаваме, но все пак въпросът дали това е най-подходящият избор, остава...


 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.