Следва

It shopping list: The Scarf

Double Trouble: Zara или Vetements?

Тичаме в онлайн магазините...

All fashion преди 5 години

След като грузинският дизайнер чукна 37 години, преди два дни, решихме, че е редно да пръснме луди пари за нещо от лейбъла му Vetements.

Креативната глава на Balenciaga - Демна Гвасалия вече няколко години подред смело и пищно разрушава световната модна индустрия с артистичния си подход, вдъхновен от стила по времето на социализма в СССР.

В днешния двубой се спираме точно на един или по-точно два чифта кецове, които като силует са доста емблематични за гореспоменатия създател на модни течения.

Преценете коя от двете двойки ще бъдат вашият билет за вход в тенденциите за Пролет/Лято 2018-та, в анкетата долу>>> 

Стартираме модното изкушение с артикула от испанската модна къща Zara. Всички сме пределно наясно за минималистично плагиатство, което извършва лейбъла, но същевременно не можем да противоречим на това, защото ни харесва фактът, че можем да притежаваме по-артистичен моден елемент на приятна цена. Харесваме тези бели кецове с интресна подметка. Купуваме ги от тук>>> за невероятните 80 лв.


Във втрото ни модно предложение връзваме връзките на тези изящни кецове, които са плод на колаборацията между Rebook и Vetements. Надраскани с логото на швейцарския бранд и акцентирани с актуалните емоджита, които ежедневно ползваме във всички виртуални програми. Влюбваме се точно в този чифт, които поръчваме от тук>>> Ее... не са на толкова удобна цена, като тази по-горе, но и 1 525 лв. е някак приемливо, имайки предвид, че иде реч за Демна Г.

Анкета

В кой от двата чифта ще пъхнете вашите крачета?

More from View Sofia

Мъжката Louis Vuitton Spring 2024 - велик дебют на Фарел Уилямс

Runway преди 8 месеца

Няма по очаквано шоу на мъжката седмица на модата Пролет 2024 от дебюта на Фарел Уилямс като шеф на колекциите за господата на Louis Vuitton. Шоуто се проведе на Пон Ньоф, най-старият мост във френската столица, гледащ към студиото на марката  

Freaky: Maison Margiela, Fall 2023, READY-TO-WEAR

Runway преди 1 година

Maison Margiela завършва старото училище, помещаващо се в нова пететажна супермодерна сграда на големия Place des États-Unis. Тази вечер Джон Галиано направи "открит урок“, който поведе посетителите по пътека от основите на заведението до терасата на покрива. И тогава той пусна изключително лична пънк-романтична колекция “Co-Ed” с млада банда от герои, които той описва като "съвестни революционери“ 

More All fashion

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".  

Миналото: 20 "вехти", но епични кадъра от Лондонската седмица на модата

All fashion преди 6 дни

Тазгодишното издание стартира на 16 февруари, за да приключи в късните часове на утрешния ден. Следим внимателно показаното на подиума и не спираме да твърдим, че Седмицата на модата в британската столица има физиономия, характер и история, с които не могат да се похвалят посестримите й в Ню Йорк, Милано и дори Париж, вижте.