Следва

Feel the Japan @ Carrusel

On again: Кейти и Орландо пак са двойка?

Дали, или?

Celebrities преди 6 години

По всичко личи, че Кейти Пери и Орландо Блум са решили да дадат още един шанс на отношенията си.

Клюките носят, че певицата и актьорът са отново заедно от около половин месец и даже в момента споделят ваканция в Япония.

Официално потвърждение, обаче, от влюбените гълъбчета все още нямаме. Само кадри от страна на Блум, който се наслаждава на цъфналите дръвчета в Токио, където пък Пери в момента е на турне.

"Двамата не искат да признаят за отношенията си отново пред феновете и света, защото имат много натоварен живот и имат определен план, с който да дадат на любовта си втори шанс", издава запознати.

Припомняме, че Кейти Пери и Орландо Блум имаха близо едногодишни отношения, които приключиха през март миналата година. По време на връзката си 33-годишната певица и 41-годишният актьор бяха много влюбени и дори говореха за сватба и семейство.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.