Следва

Крадем визии: Лимонената Dua Lipa

Double Trouble: Да настъпиш яйцето

Easter мания!

All fashion преди 6 години

Днес сме, а и по принцип всеки ден, на вълна шопинг по повод предстоящите великденски празници.

След като боядисахме първото яйце, съвсем искрено, не ни трябваше много време за да изберем точните модни елементи, които днес влизат в двубой.

Бяхме в дилeма - палто или обувки, но в крайна сметка се решихме на тези две "красавици" със стилизирани, изработени от дърво и пластмаса, eggs под петите.

Изберете кое oт двете предложения да бъде вашият нов easter present, купен от вас и подарен на вас, в анкетата долу>>>

Първото ни "яйце on the floor" идва от модния бранд Neous, оцветен в mustrat цвят. Хвърлихме им око, защото са изработени от велур и са в ярък нюанс на гореспоменатата боя. Харесва ни височината на тока и дивната комбинация: дърво/прозрачна пластмаса. Веднага се влюбихме, след като ги намерихме тук>>>, на приятната цена от 880 лв.


Чупим първото с второто ни модно предложение, творение на лондонския лейбъл Рejina Pyo, изцяло изработено от черен велур. Винаги обичаме когато модата и изкуството се съберат в едно, а този артикул е олицетворение именно на това. Дървеното egg е перфектно позиционирано във функцията на ток, който великолепно би отивал на различни модни комбинации. Посочваме да ги облечете в комбо с джинси и oversize чанта. Купуваме ги за 1026 лв. от тук>>>

Анкета

С Кой чифт ще се подновите?

More All fashion